Kort, praktisk info

Datum

7:e - 10:e Juli 2022. Vi går i karaktär från det att vi vaknar fredag morgon den 8:e och lajvar till söndag lunch den 10:e.

Plats

SLI:s permanenta lajvområde i Tällberg, Skellefteå. Vägbeskrivning kommer mejlas ut till alla deltagare före lajvet.

Incheckning

Incheckning sker under eftermiddagen och kvällen torsdagen den 7:e Juli. När lajvet är över måste du checka ut innan du åker hem.

Kostnad

Standardavgiften är 350 kronor, läs mer om detta under Anmälan. Till detta tillkommer att alla som är 6 år eller äldre behöver vara medlemmar i kulturföreningen SLI, vilket kostar 50 kronor för alla som är 6-25 år gamla, och 100 kronor för alla som är äldre.

Mat

Lunch ingår alla dagar, fredag, lördag och söndag. Alla andra måltider, inklusive frukost och middag, behöver du ta med och laga till själv. Det finns eldplatser på lajvområdet att laga mat i, men inga grytor eller liknande att låna.

Vatten

Finns i övermått i brunnar och kallkällor på lajvområdet. Du behöver inte ta med eget vatten, om du inte vill.

Alkohol och droger

Lajvet är helt alkohol- och drogfritt. För detaljer, se Förhållningsregler.

Åldersgränser

Det finns inga åldersgränser för att få komma på Maktens Hjul. Däremot kan somliga delar av lajvet vara svårtillgängliga om du är för ung. I Förhållningsregler kan du läsa mer.

Kontakt med Arrangörer

Maktens Hjul arrangeras av Tobias Dahlberg, Valdemar Segerström och Vicky Westermark. Ni når oss på mailen maktenshjul@gmail.com, på facebook i gruppen Maktens Hjul - Lajvkampanjen, eller på lajvets discord. Kontakta oss med alla frågor och idéer ni har!

Vägbeskrivning

Området som kommer användas är SLI's lajvområde strax ovanför Skellefteå. Exakt vägbeskrivning kommer i ett mejlutskick till anmälda deltagare närmare lajvet. Lajvområdet är på privat egendom vilket är varför vi inte har skrivit vägbeskrivning här på den offentliga hemsidan.

Sista anmälningsdag

Sista anmälningsdag är 23:e juni (2022-06-23). Du kanske kan anmäla dig sent, men då kan extra kostnad tillkomma och du garanteras inte plats.