Minilajv

10:00 till 16:00 den 5:e juni

Klossen - Ekonomstråket 6 Umeå

Välkommen på blackbox-lajv! Perfekt för dig som är nyfiken på Maktens Hjul och vill testa på en dag, eller vill få mer än bara storlajvet!

Anmäl dig gärna på facebookeventet. Det går också utmärkt att bara droppa in! Alla är välkomna oavsett erfarenhet. Kontakta oss gärna på vår facebooksida eller vår mail om du har frågor eller funderingar!

Praktiskt

Minilajvet kostar 50 kr och det går bra att swisha på plats. Kom i moderna mörka, helst svarta kläder. Vi kommer att hålla till i blackboxen i studiefrämjandets lokal Klossen i Umeå. På plats kommer alla få poster och hus, så man behöver inte förbereda sig innan.

Hitta till Klossen: https://goo.gl/maps/46HQoPkjTCmFWeSf8

Schema:
10:00 - Välkomnande
10:15 - Gruppuppdelning och introduktion
10:30 - Lajvet börjar
12:00 - Lunchpaus
13:00 - Lajvet återupptas
16:00 - Lajvet slutar

Vi kommer att ha regelbundna halvtimmespauser då man kan gå undan off utanför blackboxen.

Vad är lajvet?

Lajvet utspelar sig på de iroriska vulkanöarna. Grannländerna Törneriket och Imperiet rustar för krig, och Irori riskerar att hamna emellan. Riksrådet måste besluta kring sin ställning i kriget och vilka förberedelser som ska göras. Dessutom har vulkanen Kratakoom slocknat, med det har det blivit för kallt på dess ö för att kunna odla och leva. Lyckligtvis byggde Isbrännargillet en ny stad på Vyrdö, Nova Irorium, som tillflyktort för de Irorier som vill starta ett nytt liv.

Ni spelar medlemmar i iroriska gillen. Gillena har olika inställningar till de rådande kriserna och olika mål inför framtiden. Det är upp till er att besluta om Iroris framtid och ta de mått och steg som krävs för att se ert folk till säkerhet. Samtidigt hoppas ni på att vinna makt och ära till era hus, och bevisa er som genier i er kulturs historia.

Minilajvet är en del av Maktens-Hjul-kampanjen och det som sker där blir del av lajvets kontinuitet!