Anmälan till Storlajvet:
Träldom & Törnen

För att få komma på Maktens Hjul måste du ha läst och accepterat de förhållningsregler som gäller på lajvet. Det är var och ens ansvar att ha koll på dem.

Checklista för dig som deltagare:

För alla

Frivilligt

Skapa din roll!

Att skapa en roll till ett lajv kan både vara läskigt och roligt! Att skapa en roll till Maktens Hjul kan vara lite extra av båda delarna, då vi har nya koncept som vi vill introducera till detta lajv. Här nedan följer en text som kan hjälpa dig att sätta ihop en roll som du är bekväm i och ha roligt med att spela på lajvet! Ditt första lajv? Det finns en sida för dig under fliken "Praktiskt och Regler".

Så vad är essensen för dig som ska spela på Maktens Hjul? Det viktiga att förstå är det att det är ett lika stort fokus på världen bortom kullen som det är på sakerna som sker på området som lajvet sker på. Ett exempel är att på andra lajv så kanske andra städer finns och nämns men inte får så stor påverkan på berättelsen på själva lajvet, och vice versa, men för oss så kommer historien vävas av en blandning av dina handlingar och hur det på ett konkret sätt interagerar med lajvets värld, och hur världen gör att du måste anpassa dig efter den.

  • Välj kultur - vad känns kul? Har du en rolig idé som du vill bolla är det bara att kontakta arrangörer.

  • Välj hus -> Hitta folk att spela med! Prata ihop er om hur ni vill spela tillsammans, om ni vill ge andra spelare möjlighet att hoppa in i ert hus, få klartecken från arr, och lägg gärna upp en presentation på ert hus på facebookgruppen!

  • Välj post - Hur vill du interagera med lajvet?

  • Bestäm namn och bakgrund - Det kommer vara mycket aktivitet, välj saker du kommer kunna komma ihåg och kommer kunna spela på!

VIKTIGT: Det kommer inte finnas några förrädare inom husen! Inga hemliga och onda kultister, inga skurkar som bara vill sätta käppar i hjulen för de i samma hus som de är medlem i. Husens medlemmar är karaktärer du ska kunna lita på.

Skapa ert hus!

Hitta 3 till 8 personer att spela i ett hus med! Prata med oss på Discord, i facebookgruppen, eller via vår mail MaktensHjul@gmail.com!

Ni anmäler ert hus här: https://forms.gle/21r9PSjq6a5LXuPr5

Särskilt för i år - anmälan via eBas

Maktens Hjul är i processen att bli en avdelning under SLI. Därför kommer samtliga deltagare behöva göra en andra anmälan via eBas när det gått igenom. Gör en deltagaranmälan via formuläret nedan, så mailar vi dig när det är dags.


Både medlemskapet i SLI och deltagaravgiften kommer att ordnas via eBas. Standardavgiften för lajvet kommer ligga på 350kr, med 200kr som reducerat pris och 500kr för de storsinta.

Deltagaranmälan

Sista anmälningsdatum är 23:e juni. Sena anmälningar garanteras inte plats. Hus med för få deltagare kommer slås ihop och deltagare som inte hittat ett hus kommer placeras i ett.